گفتوگوی وزیر صنعت و تجارت با سفیر قطر در کابل

سهشنبه ۷ ثور۱۴۰۰
نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت دولت جمهوری اسلامی افغانستان در دفتر کارش با سعید مبارک الخیارین الهاجری سفیر فوقالعادهی قطر در کابل، روی گسترش همکاریهای تجارتی و ترانزیتی به صورت آنلاین بحث و گفتوگو کرد.
وزیر صنعت و تجارت بر افزایش روابط تجارتی میان دوکشور تأکید کرد و گفت که حجم صادرات افغانستان با قطر نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
آقای غوریانی همچنان خواهان سرمایهگذاری تاجران قطری در سکتورهای مختلف در افغانستان شد و از طریق سفیر قطر از سرمایهگذاران آن کشور دعوت کرد تا برای سرمایهگذاری به افغانستان سفر کنند.
نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت گفت که دولت افغانستان تمام تسهیلات و امکانات را برای سرمایهگذاران خارجی در این کشور مهیا کرده است.
از سوی هم سعید مبارک الخیارین الهاجری سفیر فوقالعادهی قطر در کابل بر گسترش روابط تجارتی و ترانزیتی میان دوکشور تأکید کرد و از راهاندازی دهلیزهوایی ویژه برای انتقال کالاهای تجارتی از افغانستان به این کشور یادآوری کرد.
سفیر قطر همچنان گسترش روابط تجارتی میان دوکشور را به نفع قطر و افغانستان در منطقه عنوان کرد.