اعلان دعوت به داوطلبی

reza_admin
وزارت صنعت و تجارت از تمام داوطلبان واجدشرایط دعوت می‌نماید تا در پرؤسه‌ی داوطلبی پروژه‌­ی "اعمار تعمیراداری آمریت صنعت و تجارت ولایت کنر"  تحت شماره‌ی داوطلبی MOIC/NCB/W/1400/009، اشتراک نموده و آفرهای سربسته‌ی خویش را مطابق شرایط شرط‌نامه، ارایه نمایند.  بدین وسیله، تمام داوطلبان واجدشرایط می‌­توانند بعد از نشر اعلان الی 3/5/1400 یک نقل شرط‌نامه‌ی آن را از ریاست تدارکات این وزارت و وب‌سایت اداره‌ی تدارکات ملی اخذ و به روز معین داوطلبی که در ذیل ذکر گردیده است، اشتراک نمایند.  تضمین آفر مبلغ (756،000) هفت

Publish Date

Closing Date

Location وزارت صنعت و تجارت واقع دارالامان جوار شورای ملی سابقه

وزارت صنعت و تجارت از تمام داوطلبان واجدشرایط دعوت می‌نماید تا در پرؤسه‌ی داوطلبی پروژه‌­ی "اعمار تعمیراداری آمریت صنعت و تجارت ولایت کنر"  تحت شماره‌ی داوطلبی MOIC/NCB/W/1400/009، اشتراک نموده و آفرهای سربسته‌ی خویش را مطابق شرایط شرط‌نامه، ارایه نمایند.

بدین وسیله، تمام داوطلبان واجدشرایط می‌­توانند بعد از نشر اعلان الی 3/5/1400 یک نقل شرط‌نامه‌ی آن را از ریاست تدارکات این وزارت و وب‌سایت اداره‌ی تدارکات ملی اخذ و به روز معین داوطلبی که در ذیل ذکر گردیده است، اشتراک نمایند.

تضمین آفر مبلغ (756،000) هفت صد و پنجاه و شش افغانی به صورت بانک گرانتی و جلسه‌ی آفرگشای آن روز  دوشنبه مؤرخ 4/5/1400 ساعت ده بجه قبل از ظهر در شعبه‌ی آفرگشای ریاست تدارکات وزارت صنعت و تجارت دایر می‌­گردد.

More tenders

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۰:۳۶
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

بدینوسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می­شود، وزارت صنعت و تجارت در نظر دارد، قرارداد (اعمار دیواری احاطوی (8.4) کیلومتر معه برج های امنیتی . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۳۴
Background image

اطلاعیه داوطلبی

دعوت به داوطلبی مجدد تهیه و تدارک (تیل وسایط نقلیه و جنراتورها، رنگباب پرنتر و ماشین های فوتوکاپی، پرزه جات وسایط نقلیه و وسایل ساختمانی) مورد ضرورت سال مالی 1404

وزارت صنعت وتجارت از . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۷ - ۱۲:۲۹
Background image

اعلان داوطلبی دکاکین پارکهای صنعتی پل چرخی

وزارت صنعت و تجارت در نظر دارد به تعداد (21) باب دکاکین خویش را واقع مسجد التقوا، پارکهای صنعتی پلچرخی کابل به کرایه دهد.

بدینوسیله به اطلاع تمام افراد و اشخاص واجد شرایط رسانیده می . . .

Back to tenders