قیمت‌های مواداولیه و ضروری در بازارهای کشور مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت

reza_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۰:۲۸
قیمت‌های مواداولیه و ضروری در بازارهای کشور مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت

دوشنبه مورخ 27جمادی‌الاول 1445 / 20قوس 1402

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با اشتراک محترم مولوی قدرت‌الله جمال، معین امور صنعت و تجارت با مسئولین اتاق پیشه‌وران و دکان‌داران، روئسای اصناف مختلف شهرکابل، واردکنندگان عمدۀ مواداولیه و ضروری و مسئولین شرکت‌های ترانسپورتی در دفتر کاری شان به منظور تحلیل و بررسی افزایش ارزش پول افغانی در برابر دالر و تأثیر آن بالای قیم مواداولیه و ضروری در بازارهای کشور ملاقات نمودند.

در این ملاقات، روئسای اصناف مختلف به شمول واردکنندگان عمدۀ مواداولیه و ضروری و مسئولین شرکت‌های ترانسپورتی هر یک به نوبۀ شان وضعیت قیمت‌های مواداولیه و ضروری در سکتور مربوطه را پس از افزایش ارزش پول افغانی در برابر دالر مورد تحلیل و بررسی قرار دادند.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت در صحبت‌های شان اظهار داشت که وزارت‌ صنعت و تجارت در بازار مداخله نمی‌کند و تلاش دارد تا شرایط رقابت سالم را برای عرضه‌کنندگان و تقاضاکنندگان در بازار فراهم نماید، اما از روند بازار نظارت همه‌جانبه نموده و اجازه نمی‌دهد که متخلفین با فروش کالای بی‌کیفیت ویا قیمت فروشی مردم را متضرر بسازند ویا اینکه با احتکار و انحصار کالاها باعث افزایش قیمت‌ها گردند.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۹:۲۸
Background image

په هرات ولایت کې لس فابریکې افتتاح شوې

سه شنبه په هرات ولایت کې د لسو صنعتي فابریکو د افتتاح مراسم ترسره شول. په دې مراسمو کې د صنعت او سوداګرۍ وزارت معین ښاغلي مولوي احمدالله زاهد،

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۱۱
Background image

نړیوالو بازارونو ته د افغاني محصولاتو د رسیدو په موخه ستر ګام

 نن یکشنبه د صنعت او سوداګرۍ وزارت د معین مولوي احمدالله زاهد په حضور کې د یاد وزارت د سوداګرۍ چارو لوی رئیس الحاج ملا جنت ګل اخند،

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۴:۳
Background image

د پاکستان د HRL شرکت د افغانستان په بېلابېلو اقتصادي برخو کې د پانګونې ژمنه وکړه

د افغانستان اسلامي امارت د صنعت او سوداګرۍ وزارت معین، محترم مولوي احمدالله زاهد، د پاکستان

BACK TO NEWS