تاکید وزیر صنعت و تجارت بر آوردن سهولت های بیشتر در پروسه ی تعرفه ی حمایوی 

reza_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۸:۸
تاکید وزیر صنعت و تجارت بر آوردن سهولت های بیشتر در پروسه ی تعرفه ی حمایوی 

سه شنبه ۲۲ سرطان ۱۴۰۰

جلسه ی کمیته ی حمایوی شرکت های تولیدی با حضور نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت در سالون کنفرانس های شهید کاظمی این وزارت برگزار شد.

در این جلسه نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت به آوردن سهولت های بیشتر در پروسه ی تعرفه ی حمایویی برای شرکت های تولیدی در شهرک های صنعتی افغانستان تاکید کرد.

وزیر صنعت و تجارت همچنان بر ساده سازی پروسه ی تعرفه ی حمایوی تاکید کرد و دستور طی مراحل غیر ضروری که باعث بروز مشکلات برای صنعت کاران می شود را نیز داد.

در این جلسه قرار شد تا تعدیلات لازم در طرزالعمل موجود تعرفه ی حمایوی  جهت ایجاد سهولت های بیشتر صورت گیرد.

از سوی هم سید محسن سادات رئیس عمومی پارک های صنعتی وزارت صنعت و تجارت میگوید از ماه حمل برای بیش از ۱۵۰ شرکت تولیدی در افغانستان تعرفه ی حمایوی به مواد خام و ماشینری آنها داده شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۲۰:۱۴
Background image

معین امورصنعت با صادرکنندگان میوه‌خشک ملاقات نمود

محترم مولوی احمدالله زاهد، معین امورصنعت این وزارت با تعدادی از صادرکنندگان میوه‌خشک

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۸:۵۱
Background image

دیدار هیئت رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت ننگرهار با سرپرست وزارت صنعت و تجارت

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با هیئت رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگرهار، دیدار و ملاقات

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۸:۴۶
Background image

ملاقات سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تولیدکنندگان بطری در افغانستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تولیدکنندگان سکتور

BACK TO NEWS