میزان صادرات قالین افزایش یافته است

reza_admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۶ - ۱۴:۱۲
میزان صادرات قالین افزایش یافته است

پنج‌شنبه مورخ 10ربیع‌الاول 1444/14میزان 1401

جلسه‌ای که تحت ریاست محترم نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت با حضورداشت هیئت مدیره‌ی اتحادیه‌ی مؤلدین و صادرکنندگان قالین صورت گرفته بود، رئیس این اتحادیه بیان داشت که در صادرات قالین افزایش رونما گردیده است.

مطابق به آجندای این جلسه در نخست محترم نوراحمد نوری رئیس اتحادیه‌ی مؤلدین و صادرکنندگان قالین گزارش از فعالیت‌ها و کارکردهای این اتحادیه را بعد از چهار جلسه‌ی هیئت مدیره‌ ارایه نموده و تأکید کرد که در دو ربع سال‌جاری هجری شمسی صادرات قالین نسبت به چهار ربع سال گذشته بیشتر می‌باشد.

محترم نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تأکید گفت هرچه عاجل روند صدور کارت های عضویت اعضای اتحادیه و همچنان کارمندان شان شروع گردیده، تا در آینده در پروسه ها بصورت درست و شفاف کار شود. همچنان ایشان در مورد سیستم سازی مالی به رهبری اتحادیه هدایات لازم سپرده گفت که بدون ستستم سازی ادعاها و عیب و نقص ها همچنان باقی می ماند.

همچنان ایشان با تأکید براتحاد و همدلی گفت که محترم قربان‌علی جمشید‌زاده همچنان به وظایف خویش به عنوان معاون فنی و تخنیکی ادامه دهد و دفتر معاونیت فنی ایجاد، مسئولیت ها و لایحه وظایف برای شان ترتیب داده شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۴:۳۴
Background image

ملاقات با رئیس هیئت مدیره اداره مرکزی پرؤسس بین‌البانکی جمهوری قرغیزستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با هیئت همراه شان با آقای توراتبیکوف آلتیمیش توارتبیکوویچ، رئیس هیئت مدیره ادار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۴:۰
Background image

سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تاجران افغان مقیم جمهوری قرغیزستان ملاقات نمود

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با هیئت همراه شان به هدف رسیدگی به مشکلات و استماع پیام‌ها و پیشنهادات با

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۳:۵۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری با جمهوری قرغیزستان

در ادامه سفر هیئت امارت اسلامی افعانستان به رهبری محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت به جمهوری قرغیزستان، ملاقاتی

BACK TO NEWS