نشست توسعه و حمایت پایدار از برنامه‌های اقتصادی در ولایت پنجشیر برگزار گردید

anwar_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۹:۴۵
نشست توسعه و حمایت پایدار از برنامه‌های اقتصادی در ولایت پنجشیر برگزار گردید

چهارشنبه 12 رمضان المبارک 1446 / 22 حوت 1403

نشستی تحت عنوان توسعه و حمایت پایدار از برنامه‌های اقتصادی در ولایت پنجشیر با حضور نمایندگان ولسوالی‌های هشتگانه این ولایت و مسئولین محترم مؤسسات ملی و بین‌المللی که در تطبیق پروژه‌ها در افغانستان فعالیت دارند، تحت رهبری محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت برگزار گردید.

در آغاز سرپرست وزارت صنعت و تجارت اظهار داشت که از جمله برنامه‌های این وزارت کارآفرینی برای هموطنان از طریق ایجاد پارک‌های صنعتی و راه‌اندازی ساحات خاص در تمام ولایات برای سکتورتشبثات می‌باشد که از طریق آن می‌خواهیم برای مردم اشتغال‌زایی نمایم.

سپس نمایندگان مردم ولایت پنجشیر مشکلات شان را؛ فقر، عدم فرصت‌های کاری به جوانان، عدم کانالیزاسیون، حوادث طبیعی، تخریب زمین‌های زراعتی در فصل آب‌خیزی در دریای پنجشیر، نبود برق معیاری، نبود سرک مناسب در ولسوالی‌ها و آب آشامیدنی دانسته و مال‌داری، مرغ‌داری، باغ‌داری، زنبورداری، ایجاد سردخانه‌ها، پروش ماهی، گردش‌گری و صنایع‌دستی را از جمله فرصت‌های مناسب و مساعد برای تطبیق پروژه‌ها در آن ولایت دانستند.

در ادامه مسئولین محترم مؤسسات ملی و بین‌المللی با تشکری از برگزاری این نشست جهت شناسایی نیازمندی‌های مردم ولایت پنجشیر در تطبیق پروژه‌ها و همکاری‌های رهبری وزارت صنعت و تجارت با مؤسسات، در مورد پروژه‌های شان در ولایت پنجشیر معلومات ارایه نموده و تعهد نمودند که برای تطبیق پروژه‌های بیشتر در رفع مشکلات متذکره تلاش می‌نمایند.

در اخیر محترم الحاج نورالدین عزیزی، مقام رهبری وزارت صنعت و تجارت اظهار داشت که نشست توسعه و حمایت پایدار از برنامه‌های اقتصادی با سایر نمایندگان ولایات کمتر توسعه یافته نیز ادامه خواهد داشت، چون فعالیت در عرصه تجارت و تشبثات یک کار بنیادی نسبت به کمک‌های نقدی و غیرنقدی می‌باشد.

آقای الحاج عزیزی با تشکری از فعالیت‌های مؤسسات ملی و بین‌المللی در افغانستان، تأکید کرد که در حدود 122سکتور در بخش تشبثات وجود دارد که مسئولین محترم این مؤسسات می‌توانند با نظرداشت نیازمندی‌های مردمان هر ولایت برنامه‌ها و پروژه‌های شان را تطبیق نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۴:۴۱
Background image

بازدید اتشه تجارتی افغانستان از نمایشگاه بین‌المللی گلفود دبی

اتشه تجارتی وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان به‌ منظور تشویق، حمایت و تقویت حضور شرکت‌های افغانی در بازارهای جهانی از نمایشگاه بین‌المللی

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۵:۲۳
Background image

افتتاح نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در ولایت ارزگان

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی به هدف حمایت از تولیدات داخلی، رشداقتصاد، جذب سرمایه‌گذاری و ترویج فرهنگ نمایشگاهی با حضور الحاج ملا باری گل طالب، معاوین والی ولایت ارزگان، ملا. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲ - ۹:۴۲
Background image

تدویر دومین جلسه بورد مکانیسم جمع‌آوری عواید، تصدیق‌نامه مبدأ و ثبت انوایس

دومین جلسه بورد مکانیسم جمع‌آوری عواید، تصدیق‌نامه مبدأ و ثبت انوایس با حضور رهبری اتاق‌ها و مسئول مرکز جمع‌آوری عواید، تحت ریاست محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر

BACK TO NEWS