برگزاری نمایشگاه‌های تولیدات‌داخلی در ولایت بلخ و تخار

yonus_shafaq
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۰ - ۱۳:۳۵
برگزاری نمایشگاه‌های تولیدات‌داخلی در ولایت بلخ و تخار

چهارشنبه ۴ حمل ۱۴۰۰

وزارت صنعت و تجارت به مناسبت آغاز سال‌نو ۱۴۰۰ خورشیدی و گرامی‌داشت از جشن‌نوروز با همکاری نهادهای خصوصی و بین‌المللی، نمایشگاه‌های تولیدات‌داخلی را در ولایت‌های بلخ و تخار به هدف معرفی و حمایت از صنایع‌تولیدی کشور برگزار کرد.

در نمایشگاه‌های تولیدات‌داخلی ولایت تخار و شهر مزارشریف مرکز ولایت بلخ؛ صنعت‌کاران و زنان متشبث فرآورده‌های تولیدی‌شان را در بخش‌های صنایع‌دستی، زراعتی و... به صورت جداگانه در ۴۰غرفه به مدت یک‌روز و ۳۸غرفه به مدت پنج‌روز به نمایش گذاشته اند.

وزارت صنعت و تجارت به هدف معرفی تولیدات‌داخلی و حمایت از سکتورخصوصی به خصوص صنایع‌تولیدی کشور به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ خورشیدی و جشن‌نوروز، تاکنون نمایشگاه‌های تولیدات‌داخلی را در ولایت‌های‌ ننگرهار، پروان و کابل برگزار کرده است.

این وزارت به هدف معرفی و بازاریابی محصولات‌تولیدی کشور؛ نمایشگاه‌های تولیدی را در سال‌جاری خورشیدی در داخل و خارج از کشور برگزار می‌نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۹:۴۲
Background image

برگزاری نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز

نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز با حضور محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۴۴
Background image

کنفرانس تواصل تجاری افغان - قرغیز برگزار شد

کنفرانس تواصل تجاری افغان - قرغیز در حضور محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۲۳
Background image

نشست دوجانبه میان وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و وزیر اقتصاد و تجارت جمهوری قرغیزستان

نشست دوجانبه‌ای میان محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت جمهوری

BACK TO NEWS