برگزاری نمایشگاه ملی و بین المللی الماس سیاه در ولایت پکتیا

anwar_admin
برگزاری نمایشگاه ملی و بین المللی الماس سیاه در ولایت پکتیا

قرار است نمایشګاه ملی و بین المللی الماس سیاه به تاریخ ۲۱ الی ۲۳ اسد ۱۴۰۴ از طرف شرکت خدمات بازاریابی سیکارام احمدی به اساس تقویم نمایشګاهی سال مالی ۱۴۰۴ در پوهنتون ولایت پکتیا برگزار گردد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، بازاریابی برای محصولات و تولیدات داخلی، جلب و جذب سرمایه گذاری، تشویق مردم جهت استفاده از محصولات و تولیدات داخلی، جلسات تواصل تجاری و مشورتی جهت بلند بردن سطح تولیدات داخلی و پیشرفت اقتصاد کشور میباشد.

در این نمایشگاه محصولات و تولیدات سکتور های مختلف صنعتی، زراعتی، ساختمانی، معدنی، صنایع دستی، قالین، تجهیزات طبی، ادویه، بهداشتی، مواد خوراکی، لباس، بخش کتاب های دینی و عصری، بانک ها، هنر نقاشی، رسامی و خطاطی و سایر محصولات و تولیدات داخلی به نمایش گذاشته میشود.

جهت معلومات بیشتر به شماره‌های (۰۷۴۸۴۰۴۶۷۹/۰۷۰۰۸۶۹۸۹۰) و ایمیل (Sikaramahmadi@gmail.com) تماس حاصل نمائید.

معلومات بیشتر

آخرین اطلاعیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۱۳
Background image

برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری خزانی در کابل

افغانستان به عنوان کشور زراعتی در منطقه و جهان شناخته شده است. بخش اعظم صادرات افغانستان نیز محصولات زراعتی و دامی است. بناءً گفته میتوانیم که محصولات زراعتی یکی از قلام ارزآور در کشور . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۱۳
Background image

برگزاری نمایشگاه ملی و بین المللی صحی در ولایت کابل

قرار است نمایشگاه ملی و بین المللی صحی به تاریخ ۱۱ الی ۱۳ قوس ۱۴۰۴ از طرف شرکت خدمات تدویر نمایشګاه وهاج در تالار ممتاز محل ولایت کابل برگزار گردد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه به نمایش . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۸:۳۶
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها