روابط قلبی مردم، صنعت‌کاران و تاجران با ا.ا. افغانستان بیشتر شده است

reza_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۴/۲ - ۲۲:۳۷
روابط قلبی مردم، صنعت‌کاران و تاجران با ا.ا. افغانستان بیشتر شده است

پنج‌شنبه مورخ 2سرطان 1401

محترم مولوی قدرت‌الله جمال معین وزارت صنعت و تجارت در سفرشان به ولایت بلخ با الحاج محمدانور رحیمی رئیس اتحادیه‌ی مؤلدین و صادرکنندگان قالین در زون شمال کشور در دفتر کار اوشان ملاقات کرد.

در این ملاقات محترم ملا نیازمحمد واثق مشاور معینیت امور صنعت و تجارت، محترم مطیع‌الله امید رئیس استراتژی، پالیسی و پلان، محترم امیرمحمد متقی رئیس صنعت و تجارت ولایت بلخ و تولیدکنندگان و تاجران قالین حضور داشتند.

در نخست رئیس این اتحادیه ضمن خوش‌آمدید به معین امور صنعت و تجارت، بیان داشت که در این اواخر صادرات قالین 90درصد افزایش و 25درصد عواید ما رشد نموده است.

در ادامه محترم عبدالحی حامدی یک تن از تولیدکنندگان قالین در سمت شمال گفت که با تأمین امنیت و ارایه خدمات؛ روابط قلبی مردم، صنعت‌کاران و تاجران با ا.ا. افغانستان بیشتر شده است. وی با حمایت از ا.ا. افغانستان به خصوص وزارت صنعت و تجارت از معین این وزارت خواست که در قسمت صادرات قالین توجه شود.

معین امور صنعت و تجارت ضمن بیان این که قالین کشور افتخار افغانستان است، گفت که ما در چند موردمشخص روی بازاریابی جهانی توجه داریم که قالین یکی از مهم‌ترین آنهاست.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۸:۵۶
Background image

دیدار وزیر صنعت وتجارت ا.ا.ا با وزیر صنعت،معدن وتجارت و معین وزارت راه و شهر سازی جمهوری اسلامی ایران

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت در سفرشان به جمهوری اسلامی ایران با محترم سید رضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن وتجارت و محترم داریوش امانی

شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۸:۵۳
Background image

دیدار معین وزارت صنعت و تجارت با با آقای ایرگان سزر

محترم الحاج مولوی قدرت الله جمال معین وزارت صنعت وتجارت در دفتر کاری شان با آقای ایرگان سیزر رئیس شرکت ASSTEEL دیدار نمود.

شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۸:۴۷
Background image

بازدید محترم الحاج عزیزی از بندر چابهار و شهرستان‌های اطراف آن

محترم الحاج نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفرشان از بندر چابهار و شهرستان‌های اطراف این بندر، فابریکه‌های مختلف تولیدی

BACK TO NEWS