معین وزارت صنعت و تجارت به صنعت کاران در مورد حل مشکلات شان اطمینان داد

anwar_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۰:۰
معین وزارت صنعت و تجارت به صنعت کاران در مورد حل مشکلات شان اطمینان داد

شنبه ۱۶ شعبان المعظم ۱۴۴۶ / ۲۷ دلو ۱۴۰۳

محترم مولوی احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان امروز 27 دلو با جمعی از صنعت کاران کشور دیدار نموده، با استماع مشکلات آنها در مورد حل آن اطمینان داد.

همچنان ضمن این نشست محترم مولوی احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت کشور در مورد توزیع زمین غرض ایجاد فابریکه ها معلومات داد و از فرمان توشیح شده امیر المومنین حفظه الله در مورد پارک های صنعتی به ایشان یاد آوری کرد.

همچنان در این نشست در مورد مشکلات موجود صنعت کاران در راستای ایجاد فابریکه ها در پارک های صنعتی صحبت صورت گرفت و در مورد حل مشکلات موجود به آن ها اطمینان داده شد و در این زمینه وعده همکاری صورت گرفت.

در این نشست صنعت کاران در رابطه با حل مشکلات شان از امارت اسلامی و به خصوص وزارت صنعت و تجارت ابراز قدردانی نموده و تلاش های مسؤولین را در این راستا را ستودند.

همچنان در این نشست معین وزارت صنعت و تجارت به صنعت کاران شامل در هیأت، اطمینان داد که در چوکات امارت اسلامی حق هیچ صنعت کار و هیچ تاجری ضایع نخواهد شد و جهت هموار شدن مشکلات شان تلاش صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۰:۰
Background image

معین وزارت صنعت و تجارت به صنعت کاران در مورد حل مشکلات شان اطمینان داد

محترم مولوی احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان امروز 27 دلو با جمعی از صنعت کاران کشور دیدار نموده، با استماع مشکلات آنها

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۹:۲۳
Background image

ملاقات سرپرست وزارت صنعت و تجارت ا.ا. افغانستان با سفیر قزاقستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان عصر امروز دوشنبه مورخ 22دلو 1403 با آقای گزیز اکباسوف، سفیر جمهوری

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

هماهنگی‌ها میان وزارت صنعت و تجارت ا.ا.ا و سکتورخصوصی چین بیشتر می‌گردد

محترم مولوی احمدالله زاهد، معین وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان جهت هماهنگی بهتر امور تجارتی و سرمایه‌گذاری اعضای سکتورخصوصی کشور چین با خانم

BACK TO NEWS