برگزاری نخستین نمایشگاه زعفران افغانستان در کابل

yonus_shafaq
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۱ - ۱۹:۱۲
برگزاری نخستین نمایشگاه زعفران افغانستان در کابل
شنبه ۱۱دلو ۱۳۹۹
نخستین نمایشگاه اختصاصی زعفران افغانستان با اشتراک مقام های دولتی، نمایندگان سکتورخصوصی و شرکت‌های زراعتی – تولیدی و تجارتی زعفران به هدف افزایش کشت زعفران، پروسس، بسته‌بندی و بازاریابی در داخل و خارج از کشور در کابل برگزار شد.
در این نمایشگاه داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، مالداری و آبیاری گفت که در سال روان خورشیدی ۲۱تن زعفران در افغانستان تولید و این وزارت روی بهتر شدن کیفیت پروسس و بسته‌بندی و افزایش تولید آن در سال‌های آینده کار می‌کند.
محمدمصطفی مجیدیار سرپرست ریاست عمومی مالی و اداری وزارت صنعت و تجارت که در این نمایشگاه سخنرانی می‌کرد، گفت که این وزارت به هدف جست‌وجوی بازارهای جدید برای محصولات تولیدی افغانستان به خصوص زعفران؛ برنامه‌های منظمی را طرح و با اتشه‌های تجارتی نیز شریک گردیده است.
در این نمایشگاه نزدیک به ۴۰ شرکت زراعتی – تولیدی و تجارتی از سراسر افغانستان محصولات‌شان را به نمایش گذاشته اند.
وزارت صنعت و تجارت به منظور افزایش حجم صادرات زعفران کشور، در گروه کاری بهبود تجارت در افغانستان کمیته‌ی ویژه‌ای را در این عرصه تشکیل و روی بازاریابی و فروش آن به کشورهای مختلف جهان کار می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۰:۱۶
Background image

وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان از نمایشگاه بین‌المللی صادرات و واردات چین (Canton Fair)  بازدید نمود

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر رسمی خویش به جمهوری خلق چین، از  138 مین نمایشگاه بین‌المللی

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۰:۴۸
Background image

وزیر صنعت و تجارت از پیشرفت‌های صنعتی کشور چین دیدن و  تأکید بر جذب سرمایه‌گذاری و انتقال تکنالوژی برای افغانستان نمود

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرشان به جمهوری خلق چین، از صنایع و پروژ‌ه‌های زیربنایی

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۴:۴۷
Background image

وزیر صنعت و تجارت افغانستان از تأسیسات کلیدی اقتصادی شهر هاینان بازدید کرد

الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر خود به چین از تأسیسات مهم اقتصادی، صنعتی و لوجستیکی شهر

BACK TO NEWS