افتتاح کارخانه تولیدي لوله های پولي ايتلين در قندهار از سوی وزیر صنعت و تجارت

reza_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۸:۱۷
افتتاح کارخانه تولیدي لوله های پولي ايتلين در قندهار از سوی وزیر صنعت و تجارت

شنبه ۴ ثور ۱۴۰۰

کارخانه توليد لوله های پولي ايتلين محمود پشتون که در شهرک صنعتی شوراندام ولایت قندهار با سرمايه گذاری  حدود يک ميليون دالر امريکايي کارش را آغاز کرده است از سوی نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت افتتاح شد.

نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت در مراسم افتتاحیه این کارخانه تولیدیPVC  تاکید کرد که تمام تسهیلات را این وزارت برای رشد صنایع داخلی مهیا کرده است.

 در عین حال حاجی عبدالباری ورور رئیس کارخانه تولیدی محمود پشتون گفت که اولین سرمایه گذاری  انها در این فابریکه صد هزار دالر امریکایی که  قادر به تولید روزانه ۵ تن لوله پلی اتیلن هستند.

 به گفته وی اين کارخانه در حال حاضر برای ۱۰۰ کارگر به طور مستقیم و غیرمستقیم زمينه کار رامساعد ساخته است.

 قابل ذکر است که مواد اولیه اين فابريکه  در داخل کشور تولید می شود و محصولات آن در ولایات قندهار ، زابل ، هلمند و ارزگان به بازار عرضه می شود.

در مراسم افتتاحیه این کارخانه تولیدی نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت، نمایندگان مردم قندهار در پارلمان، اعضای اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان و برخی از مسوولین ولایت قندهار اشتراک داشتند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۳:۲۶
Background image

بازدید وزیر صنعت و تجارت از ساحاتی که جهت ایجاد پارک‌های صنعتی تثبیت گردیده است

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با هیئت همراه شان از ساحاتی که جهت ایجاد پارک‌های صنعتی در ولایت‌های زابل و غزنی تثبیت و قرار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۱:۱۳
Background image

  بازدید وزیر صنعت و تجارت از اراضی جدید شناسایی شده جهت ایجاد پارک‌های صنعتی

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با هیئت همراه شان از اراضی شناسایی‌شده برای ایجاد پارک‌های صنعتی جدید در ولایت قندهار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۹:۴۲
Background image

برگزاری نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز

نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز با حضور محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد

BACK TO NEWS