امارت اسلامی افعانستان از یک، یک افغانی مالیه، مالیه دهندگان حفاظت می‌کند

reza_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۹ - ۱۶:۳۹
امارت اسلامی افعانستان از یک، یک افغانی مالیه، مالیه دهندگان حفاظت می‌کند

سه‌شنبه مورخ 23صفرالمظفر 1444/29سنبله 1401

محترم الحاج نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت در نشست که تحت عنوان حمایت از پیشه وران و دوکانداران، یک قدم بسوی اقتصاد با ثبات و خود کفایی اشتراک نموده ضمن قدردانی از مالیه دهندگان افزود: «امارت اسلامی افغانستان از یک، یک‌افغانی مالیه، مالیه دهندگان حفاظت می‌کند.»

در ادامه سرپرست وزارت صنعت و تجارت از تمام مالیه دهندگان کوچک و بزرگ سپاس‌گذاری نموده گفت: زیربناهای کشور متکی به مالیه بوده و امارت اسلامی افغانستان با مدیریت دقیق و با همکاری مردم مصمم است تا از عواید کشور در جهت شکوفای وطن استفاده نماید.

محترم مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری رئیس الوزراء امارت اسلامی افغانستان نیز از تمام مالیه دهندگان سپاسگذاری نموده و جهت استحکام نظام اسلامی مالیه دهی و جمع‌آوری دقیق آنرا یک مسوولیت بزرگ برای حکام دانسته گفت: امارت اسلامی افغانستان برای اولین بار در تاریخ افغانستان موفق گردیده که تمام بودیجه دولتی را از عواید ملی تامین نماید. وی افزود: معاشات کارمندان دولتی در نظام گذشته 30 فیصد از طرف دولت و 70 فیصد از طرف خارجی ها پرداخت میشد ولی در نظام فعلی معاشات کارمندان دولتی صد فیصد از بودیجه ملی پرداخت میگردد.

قابل یاد آوری است که برنامه حمایت از پیشه وران و دوکانداران، یک قدم بسوی اقتصاد با ثبات و خودکفایی از سوی وزارت محترم مالیه برگزار گردیده و در اخیر این برنامه شماری از مالیه دهندگان نیز تقدیر گردیدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۲۰:۱۴
Background image

معین امورصنعت با صادرکنندگان میوه‌خشک ملاقات نمود

محترم مولوی احمدالله زاهد، معین امورصنعت این وزارت با تعدادی از صادرکنندگان میوه‌خشک

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۸:۵۱
Background image

دیدار هیئت رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت ننگرهار با سرپرست وزارت صنعت و تجارت

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با هیئت رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ننگرهار، دیدار و ملاقات

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۸:۴۶
Background image

ملاقات سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تولیدکنندگان بطری در افغانستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تولیدکنندگان سکتور

BACK TO NEWS