بازدید معین وزارت صنعت و تجارت از پارک صنعتی جمعه محمد محمدی

anwar_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۸ - ۷:۱۲
بازدید معین وزارت صنعت و تجارت از پارک صنعتی جمعه محمد محمدی

 دوشنبه ۱۸ ذوالقعدةالحرام ١۴۴۵/ ٧ جوزا ١۴٠٣

محترم مولوی قدرت‌الله جمال، معین وزارت صنعت و تجارت از فابریکات سکتور چاپ، تولید پوشاک، دواسازی و پلاستیک پارک صنعتی جمعه محمد محمدی بازدید نمود.

در جریان بازدید معین وزارت صنعت و تجارت از این پارک، فابریکه‌داران‏مشکلات و پیشنهادات شانرا با آقای جمال در میان گذاشته و خواهان رفع مشکلات شان از سوی وزارت صنعت و تجارت گردیدند.

در ادامه فابریکه داران سکتور چاپ از آقای جمال خواست؛ جهت رشد سکتور چاپ، مالیات بر مواد خام این سکتور کاهش یابد. 

 فابریکه داران سکتور چاپ، همچنان از کیفیت و توانایی چاپ هرنوع کتاب و سایر مواد چاپی؛ با کمترین هزینه نیز اطمینان دادند.

در اخیر محترم مولوی قدرت‌الله جمال، معین وزارت صنعت و تجارت با قدر‌دانی و تشویق فابریکه داران و سرمایه‌گذاران جهت سرمایه‌گذاری هنگفت ایشان در پارک صنعتی جمعه محمد محمدی، اظهار داشت: وزارت صنعت و تجارت در هماهنگی ادارات ذیربط در حل مشکلات فابریکه داران و صنعت کاران این پارک اقدامات لازم می‌نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۱۰:۰
Background image

ملاقات سرپرست وزارت صنعت و تجارت با صدراعظم جمهوری قرغیزستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفرشان به جمهوری قرغیزستان با محترم عادل‌بیک قسیم‌علی‌یف، صدر

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۹:۵۵
Background image

اشتراک سرپرست وزارت صنعت و تجارت در پنل تجارت الکترونیکی، لوژستیک و زیربناها

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، با هیئت همراه شان در ادامه سفر به جمهوری قرغیزستان در پنلی که پیرامون

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۱۲:۴۹
Background image

اشتراک و حضور هیئت افغانستان در فوروم کشور قرغیزستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با هیئت همراه شان در محفل افتتاح فوروم اقتصادی در جمهوری

BACK TO NEWS