برگزاری جلسه‌ی کمیته‌ملی ترانزیت

yonus_shafaq
یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۲ - ۱۵:۰
برگزاری جلسه‌ی کمیته‌ملی ترانزیت

چهارشنبه 18 حمل 1400

جلسه‌ی کمیته‌ملی ترانزیت تحت ریاست محمدسلیمان بن‌شاه معین امور صنعت و تجارت با اشتراک نمایندگان نهادهای دولتی و سکتورخصوصی عضو کمیته‌ی ملی ترانزیت در تالار کنفرانس‌های عبدالمجیدخان زابلی وزارت صنعت و تجارت برگزار شد.

در آغاز این جلسه محمدسلیمان بن‌شاه گفت که افغانستان چهارراه ترانزیت منطقه است و معیاری‌سازی ترانزیت و فراهم‌آوری تسهیلات لازم برای تجارکشور، یک پالیسی ملی و جامع نیاز داشت که هم اکنون این پالیسی تهیه وترتیب شده است.

آقای بن‌شاه افزود که پالیسی ملی ترانزیت افغانستان مطابق با معیارهای بین‌المللی ترانزیت تهیه و ترتیب شده و مکلفیت نهادهای دولتی عضو این کمیته، مشخص شده است.

پالیسی ملی ترانزیت براساس اهداف (بهبود جایگاه‌ی افغانستان در رده‌بندی شاخص‌های مختلف اقتصادی جهانی مربوط به ترانزیت و تجارت، دست‌رسی تجارافغان به بازارهای بالقوه‌ی بین‌المللی، تسهیل/ایجاد راه‌های بدیل ترانزیتی و ترانسپوریتی برای انتقال کالا و فراهم‌آوری تسهیلات لازم در بنادر و گمرکات سرحدی از سوی وزرات صنعت و تجارت تهیه و ترتیب گردیده است.

همچنین در این جلسه نهادهای دولتی عضو کمیته‌ی ملی ترانزیت، مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های ادارات‌شان را در راستای کارهای زیربنایی برای فراهم‌آوری تسهیلات به ترانزیت و تجارت کشور شرح دادند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۳:۲۶
Background image

بازدید وزیر صنعت و تجارت از ساحاتی که جهت ایجاد پارک‌های صنعتی تثبیت گردیده است

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با هیئت همراه شان از ساحاتی که جهت ایجاد پارک‌های صنعتی در ولایت‌های زابل و غزنی تثبیت و قرار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۱:۱۳
Background image

  بازدید وزیر صنعت و تجارت از اراضی جدید شناسایی شده جهت ایجاد پارک‌های صنعتی

محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت با هیئت همراه شان از اراضی شناسایی‌شده برای ایجاد پارک‌های صنعتی جدید در ولایت قندهار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۹:۴۲
Background image

برگزاری نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز

نخستین جلسه گروپ کاری افغان – قرغیز با حضور محترم الحاج نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و محترم بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد

BACK TO NEWS