علاقهمندی شرکت سن جینگ الکتریک به تولید انرژی برق در افغانستان

سه شنبه 15 ذوالقعدةالحرام 1446 / 23 ثور 1404
محترم مولوی احمدالله زاهد، معین وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با نماینده شرکت سن جینگ الکتریک در دفتر کاری شان ملاقات نمود.
در این ملاقات نماینده شرکت سن جینگ الکتریک علاقهمندی شان را به سرمایهگذاری در بخش تولید انرژی برق از ذغالسنگ ابراز داشته و از معین این وزارت خواستار همکاری شدند.
محترم مولوی احمدالله زاهد، معین امور صنعت و تجارت این وزارت با استماع صحبتهای وی، با استقبال از علاقهمندی آنها، افغانستان را مکان مطمین برای سرمایهگذاری عنوان نموده، گفت: اکنون سهولتهای بینظیر در سکتورهای مختلف برای سرمایهگذاری فراهم شده است.
آقای مولوی زاهد از نماینده شرکت سن جینگ الکتریک خواست که پلان کاری شان را با ریاست سرمایهگذاری این وزارت شریک سازند تا کارشناسان این ریاست جهت غنامندی هرچه بهتر پلان مربوط نظریات شان را ارایه نمایند.