آمادگی شرکت دونگ فنگ ادی موتورز به سرمایه‌گذاری 50میلیون دالر در افغانستان

anwar_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۱:۱۱
آمادگی شرکت دونگ فنگ ادی موتورز به سرمایه‌گذاری 50میلیون دالر در افغانستان

دوشنبه7 ذوالقفدة الحرام 1446 / 15 ثور 1404

محترم مولوی احمدالله زاهد، معین وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با نماینده شرکت موترسازی دونگ فنگ ادی موتورز دیدار و ملاقات نمود.

در این ملاقات نماینده شرکت دونگ فنگ ادی موتورز علاقه‌مندی‌اش را به سرمایه‌گذاری در افغانستان ابراز داشته و گفت: آنها پلان دارند تا در مدت سه و نیم سال به مقدار 50میلیون دالر در سکتور تولید موتر در 4فاز در افغانستان سرمایه‌گذاری نمایند. وی همچنین اضافه کرد که با این سرمایه‌گذاری، ظرفیت تولید 2هزار موتر را در سال دارا می‌باشند.

محترم مولوی احمدالله زاهد، معین امور صنعت و تجارت این وزارت با استقبال از سرمایه‌گذاری این شرکت در کشور، افغانستان را یکی از مکان‌های امن و مطمین برای سرمایه‌گذاری با سود مناسب عنوان نمود.

آقای مولوی زاهد به نماینده شرکت موترسازی دونگ فنگ ادی موتورز اطمینان داد که با تمام سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برخورد همسان می‌شود و از آنها حمایت کامل صورت می‌گیرد.

نماینده شرکت موترسازی دونگ فنگ ادی موتورز تأکید کرد که با مقدار سرمایه‌گذاری متذکره برای 500 الی 700 تن در افغانستان زمینه کار مساعد می‌شود و همچنین این شرکت در نظر دارد موترهای تیزرفتار، باربری، امبلانس و بس را در افغانستان تولید و حتا به صورت قسط‌وار در اختیار مشتریان افغان قرار دهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

ملاقات‌ مقام رهبری وزارت صنعت و تجارت ا.ا. افغانستان با رئیس جمهور جمهوری قزاقستان

محترم الحاج نورالدین عزیزی، مقام رهبری وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفرشان به جمهوری قزاقستان با محترم قاسم جومارت

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۹:۳
Background image

سرپرست وزارت صنعت و تجارت جهت اشتراک در فروم آستانه، عازم قزاقستان شد

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیئت به دعوت رسمی جمهوری قزاقستان، جهت اشتراک

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۴:۶
Background image

اعطای سندملکیت زمین به صنعت‌کاران

کابل – طی محفل با شکوه در وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان برای نخستین بار در تاریخ کشور، برای 91شرکت درخواست‌کننده

BACK TO NEWS