دیدار محترم الحاج نورالدین عزیزی با اعضای سکتورساختمان

reza_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۹ - ۱۵:۵۲
دیدار محترم الحاج نورالدین عزیزی با اعضای سکتورساختمان

چهارشنبه مورخ 19اسد 1401

محترم الحاج نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت با اعضای سکتورساختمان کشور دیدار و در رابطه به ایجاد اتاق ساختمان با آنها بحث و گفتگو نمود.

اعضای محترم سکتورساختمان، این سکتور را در پیشرفت و آبادی کشورها ضروری ارزیابی نموده و ضمن تأکید به ایجاد اتاق، مشکلات‌شان را بیان داشتند.

در ادامه سرپرست وزارت صنعت و تجارت نگرانی‌شان را از عدم فعالیت این سکتور با آنها شریک نموده و اظهار داشت که سکتورساختمان برای اشتغال‌زای مفید بوده و وعده‌ی همکاری نمودند.

در اخیر تصمیم گرفته شد تا یک جلسه‌ی هماهنگی با ادارات ذیربط در مورد ایجاد اتاق ساختمان دایر گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۹ - ۱۷:۵
Background image

جلسه تقویت هماهنگی و رسیدگی به مشکلات و چالش‌های صنعت‌کاران برگزار گردید

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با محترم شیرباز کمین‌زاده، رئیس اتاق صنایع و معادن افغانستان، محترم سخی‌احمدی پیمان و روئسای سکتورهای تولیدی و صنعتی کشور

شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۱۶:۵۴
Background image

الحاج عزیزی: کسانی که در افغانستان سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ در حدود 50درصد مفاد می‌کنند

محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت ا.ا. افغانستان با هیئت از سرمایه‌گذاران و تاجران جمهوری ترکیه تحت ریاست محترم شیخ عمر، رئیس علمای آنادولو آن کشور در دفتر کاری شان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۱۳:۲۰
Background image

فابریکه تولیدی خالدرستم خپل روزانه ظرفیت تولید 3تن دارد

فابریکه تولیدی نوشیدنی‌های غیرالکلی خالدرستم خپل با سرمایه‌گذاری 8میلیون افغانی و با داشتن 7پایه ماشین در ولایت میدان وردک ایجاد شده است.

BACK TO NEWS