لیلام ۷۰۰۰ تن پیاز و کچالو نازلتر از نرخ بازار

یکشنبه مورخ ۷ رمضان المبارک ۱۴۴۵ / ۲۷ حوت ۱۴۰۲
یک تن از تاجران ملی کشور به مناسبت ماه مبارک رمضان و کمک به هموطنان بیبضاعت به مقدار ۷۰۰۰تن پیاز و کچالو را نازلتر از نرخ بازار به لیلام گذاشت.
در برنامه که به همین مناسبت دایر گردیده بود، محترم الحاج نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تشکری از این تاجر ملی کشور، گفت: به مردم اطمینان میدهیم که نرخها از طریق کمیسیون مربوطه تحت کنترول است و مسئولین امارت اسلامی متوجه نرخها در بازارها میباشند.
قرار است این 7هزار تن پیاز و کچالو به مدت 7روز، در ساحات مختلف شهر کابل؛ فی سیر پیاز 120 افغانی و فی سیر کچالو 100 افغانی به فروش برسد.
قابل یادآوری است که مقام رهبری این وزارت با هیئت همراه شان، قبل از ماه مبارک رمضان جهت ارزیابی و بررسی وضعیت بازارها، کنترول نرخ اموال بخاطر و کسب اطلاعات از وضعیت کاروبار تاجران از نقاط مختلف شهر کابل دیدن نموده بود.